Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

EXCLUSIV. Finanţatorul echipei UTA Arad, Adrian Marţian şi-a condus mama pe ultimul drum FOTO/VIDEO

2 1.339

someseanul-Adrian Martian inmormantare

Durere fără margini în familia cunoscutului om de afaceri Adrian Marţian, patronul echipei de fotbal UTA Arad.

Mama omului de afaceri s-a stins din viaţa în urmă cu câteva zile, iar astăzi a avut loc înmormântarea. Funeraliile au început la ora 12 în Cimitirul Eroilor de pe Dealul Florilor din Dej. Marcela Marţian avea 68 ani, locuia în Dej, iar pe 7 septembrie urma să îşi aniverseze ziua de naştere. Aproximativ 40 de persoane au condus-o astăzi pe ultimul drum.

Conform unor apropiaţi ai familiei, se pare că femeia era grav bolnavă de mai mult timp. Nefericitul eveniment a venit exact în săptămâna în care Marţian a preluat echipa de fotbal UTA Arad. Acesta a devenit oficial şeful UTA-ei odată ce i-au fost cedate 80% din acţiuni, dar şi creanţele deţinute de Giovanni Catanzariti.

Dejeanul Adrian Marţian nu a putut lipsi de la înmormântarea mamei sale. Acesta a părăsit Aradul şi s-a îndreptat spre Dej pentru a-şi lua rămas bun de la cea care i-a dat viaţă. Pe coroană lui Marţian, realizată din flori naturale a stat scris „Rămâi mereu în inimile noastre”.

Tot în luna august a anului trecut Marţian şi-a îngropat tatăl în vârstă de 70 de ani.

http://www.youtube.com/watch?v=JQB4z2Gxg1I

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More