Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

EXCLUSIV – Hoți de motorină surprinși la Dej de camerele de supraveghere – VIDEO

0 145

someseanul-hoti de motorina surprinsi la dej de camere supraveghere

Un camion  aflat într-o parcare din Dej, în zona digului râului Someș, a rămas peste noapte fără motorină în rezervor, după ce doi indivizi necunoscuți au furat combustibilul.

Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică. După cum se poate vedea și în imaginile surprinse de camerele de supraveghere amplasate peste drum de parcarea respectivă, o autoutilitară, care se afla aparent în trecere prin zonă, oprește în dreptul camionului parcat.

La un moment dat, șoferul autoutilitarei cu remorcă, cu numere de Dâmbovița, dă cu spatele și apoi revine în cadru pe contrasens, oprind chiar în spatele camionului parcat.

Din autoutilitară coboară doi bărbați, care cercetează mai întâi camionul din parcare, apoi iau un furtun și, pe rând, mai multe canistre aflate în remorca autoutilitarei și încep a le umple cu combustibil.

În doar câteva minute, cei doi reușesc să fure aproximativ 80 de litri de motorină, după cum au mărturisit păgubiții, care au depus și plângere la poliție pentru cele întâmplate.

Rămâne ca acum oamenii legii să-i identifice pe cei doi hoți de combustibili și să ia măsurile care se impun față de aceștia.

Nu este pentru prima dată când la Dej se întâmplă astfel de incidente, mai ales în zona respectivă, unde mașinile parcate cad mereu victimă hoților de combustibil care se află în tranzit.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More