Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

EXCLUSIV. Marius Mânzat despre candidatura la șefia CJ Cluj: ”Am fost contactat de mai mulți colegi din ACL”

0 40

someseanul-Marius Minzat PNL Dej

Numele consilierului județean Marius Mânzat apare ca posibil candidat ACL pentru șefia Consiliului Județean Cluj.

Consilierul județean Mihai Seplecan și-a anunțat deja intenția de a candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj, dar alte trei nume apar ca posibili candidați pentru șefia județului. Este vorba despre primarul Floreștiului Horea Șulea, deputatul Adrian Oros și consilierul județean Marius Mânzat.

Acesta din urmă a acceptat să stea de vorbă cu reporterii Someșeanul.ro și a declarat că ”am fost contactat de mai mulți colegi din ACL, atât din PNL, cât și din PDL – o parte dintre ei chiar primari din localități din județul Cluj -, care mi-au solicitat să candidez la șefia CJ Cluj. Mă onorează faptul că s-au gândit la mine, probabil au pus în balanță anumite calități pe care probabil le am eu, ca experiență politică sau administrativă, și au considerat că aș putea să fac față sau să-i reprezint cu succes. Această chestiune poate să funcționeze din punctul meu de vedere în situația în care la nivelul ACL-ului s-ar forma acea masă critică de colegi care doresc să mă susțină pentru această funcție. Într-o astfel de situație m-aș gândi foarte serios dacă aș accepta sau nu”, a declarat pentru Someșeanul.ro consilierul județean Marius Mânzat.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More