Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

EXCLUSIV. Militari din Dej internați cu toxiinfecție alimentară la un spital din Ucraina

0 60

garnizoana dej defilare militari

Cincisprezece militari români care participă la un exerciţiu multinaţional din regiunea Lviv, Ucraina, au fost internaţi la spitalul din localitate cu diagnosticul toxiinfecție alimentară. Toți cei 15 militari sunt din cadrul Batalionului 811 Infanterie Dej.

Cincisprezece militari români, participanţi la exerciţiul multinaţional «Rapid Trident 2013», la Centrul internaţional de menţinere a păcii «Yavorov» din regiunea Lviv, Ucraina, sunt internaţi la spitalul din localitate cu diagnosticul toxiinfecţie alimentară. Militarii fac parte din Forţele Terestre Române şi sunt în afara oricărui pericol”, anunță MApN.

Cei 15 militari au fost internați cu toxiinfecție alimentară, prezentând grețuri, vărsături și febră și au fost internați de urgență la un spital din Ucraina. 11 militari din cei 15 au fost externați, însă 4 au rămas sub observație medicală”.

În perioada 8 – 19 iulie un detaşament de 70 de militari din Forţele Terestre Române participă la Exerciţiul multinaţional ”Rapid Trident 2013” la Centrul internaţional de menţinere a păcii „Yavorov” din regiunea Lviv, Ucraina.

În acest an, pe parcursul celor două săptămâni de exerciţii sunt implicaţi circa 1300 de militari din 19 ţări: Armenia, Estonia, România, Moldova, Bulgaria, Danemarca, Ucraina, Turcia, Canada, Serbia, Polonia, Suedia, Azerbaidjan, Georgia, Kazahstan, Serbia, Marea Britanie, Norvegia şi SUA.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More