Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

EXCLUSIV – Moarte suspectă la Nima. Trei ore au așteptat ambulanța și rudele mortului să vină polițiștii de la Gherla – VIDEO

0 91

Un bărbat în vârstă de 43 de ani a fost găsit duminică seara fără suflare în casa acestuia din localitatea clujeană Nima. Mama bărbatului, o femeie din Dej, a fost cea care a sunat la 112 să anunțe decesul fiului ei, iar o ambulanță de la Gherla a ajuns în scurt timp la casa bărbatului.

Însă, cum personalul ambulanței nu poate pătrunde pe o proprietate fără a fi însoțit de polițiști, atât cei de la ambulanță, cât și rudele celui decedat au așteptat să vină un echipaj de poliție. Și au așteptat aproape trei ore. Ambulanța a ajuns la fața locului la ora 19:44 de minute, iar primul echipaj de poliție s-a prezentat la casa bărbatului abia la ora 22:30. După alte câteva minute, a ajuns la fața locului și un polițist criminalist.

Între timp, sfâșiată de durere, mama celui decedat a suferit un atac de panică, având hipertensiune, astfel că a avut nevoie de îngrijiri medicale. Aceasta a fost urcată în ambulanță, personalul medical având grijă să-i dea oxigen și tratament pentru scăderea tensiunii arteriale.

În tot acest timp, sora celui decedat, dar și nepoții acestuia și alte rude au înghețat de frig în fața porții, în așteptarea echipajului de poliție care nu mai sosea. De trei ori au încercat cei de la Ambulanță să anunțe că stau pe loc în așteptarea polițiștilor, în loc să devină disponibili pentru alte posibile cazuri medicale, mult mai grave, că, potrivit protocolului, trebuia să aștepte până la sosirea oamenilor legii ca să poată constata decesul bărbatului.

Potrivit rudelor acestuia, bărbatul de 43 de ani avea probleme cu băutura. Era necăsătorit și nu avea copii, locuind singur în casa din Nima. Acesta obișnuia să meargă de două ori pe săptămână la mama lui, la Dej, pentru a-și spăla hainele și a-și duce acasă pachete cu mâncare, iar în fiecare duminică mergea acasă la mama pentru a lua masa cu familia. Doar că în ultimele zile, bărbatul a fost de negăsit, iar rudele acestuia nu l-au putut contacta să vadă ce s-a întâmplat cu el.

Văzând că nu reușește în niciun mod să ia legătura cu el, mama bărbatului a început să-și facă griji în ultimele zile, iar în această dimineață a sunat o vecină să treacă pe la el. Aceasta a bătut la ușă, a strigat prin curte, însă nu a primit niciun răspuns. I-a lăsat totuși un bilet în ușă bărbatului, rugându-l să-și contacteze familia, însă în cursul zilei, după-amiaza, când a trecut pe lângă casa bărbatului a văzut că biletul este tot în ușă, astfel că a sunat-o pe mama acestuia.

Femeia a venit la Nima într-un suflet, și, cu ajutorul unor vecini care au spart ușa de la intrare, a reușit să pătrundă în casă. Aici l-au găsit pe bărbat mort pe jos, dezbrăcat și toată casa întoarsă pe dos.

Conform rudelor, încăperea era toată răvășită, fotoliile și masa, dar și televizorul erau răsturnate, iar haine și alte bunuri erau împrăștiate peste tot, întreaga scenă fiind una de coșmar. În plus, rudele victimei spun că acesta avea câteva răni pe corp, dar nu pot să-și dea seama de când sunt acestea sau cât au fost de grave.

Urmează ca în prin ancheta începută în acest caz criminaliștii să determine care au fost circumstanțele în care bărbatul a murit și de câte zile zăcea mort în propria casă. Cadavrul acestuia a fost transportat la morgă pentru stabilirea cauzei decesului, iar în urma rezultatului autopsiei se vor desfășura și cercetările ulterioare ale polițiștilor în acest caz.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More