Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

EXCLUSIV. Morar Costan: ”Papp este dispus să preia Unirea sau să formeze un club nou”

0 151

paul papp nationala

Someșeanul.ro va anunțat ieri, în premieră, că fotbalistul dejean Paul Papp intenționează să preia clubul de fotbal Unirea Dej. Astăzi, jucătorul Stelei a avut o întâlnire cu primarul Morar Costan.

Edilul Dejului a acceptat să stea de vorbă cu reporterii Someșeanul.ro și a explicat care sunt opțiunile la ora actuală în ceea ce privește situația clubului de fotbal Unirea Dej.

”Așa cum am spus și ieri, astăzi, la ora 10:30, m-am întâlnit cu Paul Papp, cu dejeanul nostru, și am avut discuții despre viitorul fotbalului dejean. Eu cred că este benefic ca Papp să se implice pentru că el este un simbol, este un model pentru toți sportivii din Dej și nu numai. Papp, numai prin munca lui, a ajuns unde a ajuns și i-am spus și lui lucrul acesta. Practic, la ora aceasta, sunt două variante: Papp este dispus să preia clubul Unirea, bineînțeles după o discuție cu actualul deținător al clubului, sau, varianta a doua, să formeze el un club nou de genul Academiei lui Hagi, la noi să fie Academia de Fotbal Paul Papp. Eu, în calitatea mea de primar al Dejului, sunt pentru demararea lucrurilor și pentru viitorul sportului dejean. Urmează ca zilele viitoare să vedem exact ce o să se întâmple, dar cert este că Papp chiar își dorește să se implice și îi mulțumec pentru asta”, a declarat pentru Someșeanul.ro primarul Morar Costan.

”O să vorbim după sărbători, după data de 10 ianuarie. Atunci vom face dovada ca suntem un club fără datorii, decât cele care le-a lăsat domnul primar pe anul de activitate 2013-2014”, a declarat pentru Someșeanul.ro Mircea Itu, președintele clubului Unirea Dej.

Citește și: PREMIERĂ. Paul Papp ar putea prelua clubul de fotbal Unirea Dej

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More