Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

EXCLUSIV: Peste 10 miliarde pentru sportul dejean. Clubul de volei primește mai mulți bani de la buget

1 327

someseanul-VOLEI Unirea Dej - Municipal Zalau (5)

Bugetul alocat de autoritățile locale dejene pentru cluburile sportive din municipiu este cu 1,5 miliarde de lei vechi mai mare în acest an decât anul trecut. În total, cluburile sportive dejene primesc în 2014 de la bugetul local peste 10 miliarde de lei vechi.

Dintre cluburile sportive din municipiu, CS Unirea Dej primește cel mai mare buget, adică 680.000 (RON), față de 500.000 (RON) cât a primit în 2013. Este și normal, având în vedere performanțele echipei pregătită de Victor Lazăr și Tibi Szilagyi.

Pe locul următor ca valoare a bugetului în acest an se află echipa de fotbal Unirea Dej. Deși bugetul s-a diminuat simțitor, fiind în fapt insuficient pentru a supraviețui în Liga a III-a, FC Unirea Dej trebuie să se descurce cum poate în acest an cu 200.000 de lei.

În mare, restul cluburilor sportive au cam același buget ca anul trecut. Excepție fac clubul sportiv Budokan Ryu, care acum primește 10.000 de lei față de doar 3.000 în 2013 și Gloria Dej, care primește 10.000 de lei față de 12.000 de lei cât a primit anul trecut.

BUGET PARTENERI SPORT

 

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More