Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

EXCLUSIV: Profi deschide un nou magazin la Dej, iar CEC Bank și Oficiul Poștal Dej se mută la alte adrese

0 239

oficiul postal dej 2014

Mai multe modificări de sedii și amplasamente se vor produce în perioada următoare la Dej, unde va fi deschis în curând un nou magazin Profi.

Aflat în plin proces de expansiune, cel mai extins lanț de retail din România, Prof, va deschide încă un magazin la Dej, acesta fiind doar unul din cele 71 de noi magazine pe care Profi plănuiește să le deschidă în acest an.

Pe lângă magazinul standard de pe strada Ecaterina Teodoroiu, care recent a trecut prin câteva modificări semnificative și un amplu proces de modernizare și reorganizare, Profi va deschide un alt magazin City în zona centrală a orașului, în clădirea unde funcționează în prezent Oficiul Poștal.

Conducerea Profi a realizat de curând la Dej o sesiune de interviuri, în urma cărora a făcut și câteva angajări pentru noul magazin, care se va deschide la Dej până în vara acestui an, după ce Oficiul Poștal Dej 1 se va muta.

De altfel, Someșeanul.ro v-a informat încă din noiembrie anul trecut faptul că Poșta Română a solicitat oferte de închiriere a unui spațiu unde să-și desfășoare activitatea poștală în zona centrală a Dejului, urmând să se mute din clădirea de pe strada 16 Februarie nr.3. Din informațiile noastre, Oficiul Poștal Dej se va muta într-o clădire din zona Banc Post. Poșta Română este în negocieri avansate pentru a închiria un spațiu pe strada Petru Rareș nr. 1.

O altă mutare importantă ce va avea loc la Dej este cea a sediului sucursalei CEC Bank, care se va muta din clădirea de pe strada 1 Mai, în Centrul de Afaceri ”Lemnul Verde” din Piața 16 Februarie.

scandal sofer beat dej (4)

Această mutare ne-a fost confirmată și de către Felicia Trifan, manager Lemnul Verde.

”Lemnul Verde realizează ceva în Dej pentru cei care vor să creeze noi locuri de muncă. Venirea CEC Bank în Centrul de Afaceri Lemnul Verde este o îmbinare perfectă a ceea ce am vrut de la început cu această clădire, și de aceea am ținut trei ani de zile și nu am închiriat, pentru că voiam să dau o altă notă clădirii, să poată să fie cu adevărat ce am vrut dinainte, adică scopul inițial al acestui centru de afaceri. Sper că dejenii vor aprecia acest lucru, pentru că a fost un sacrificiu extraordinar de mare. Sper din suflet să fie un lucru bun pe care l-am putut realiza pentru această clădire”, a declarat Felicia Trifan pentru Someșeanul.ro.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More