Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

EXCLUSIV – Rupți de beți, câțiva adolescenți au fost surprinși distrugând mașini – VIDEO camere de supraveghere

3 165

Tineri Dej distrug masini - camere supraveghere

Mai mulți tineri sunt căutați de polițiștii dejeni după ce au fost surprinși de camerele de supraveghere în timp ce distrugeau oglinzile unor autoturisme parcate pe trotuar. Amețiți evident de alcool, tinerii au luat la rând mașinile parcate pe strada Mihai Eminescu din Dej, după ce au ieșit dintr-un local. Întreaga ”distracție” a tinerilor a fost surprinsă pe camerele de supraveghere.

S-a întâmplat în noaptea de 21 spre 22 iulie, chiar după terminarea manifestărilor de la Zilele Municipiului Dej. Pe imagini se vede cum câțiva adolescenți ies pe trei cărări dintr-un local. La un moment dat, unul dintre ei se oprește în dreptul unui autoturism și se uită în oglinda retrovizoare din lateral-dreapta a mașinii. Deranjat, probabil, de ce a văzut în oglindă, tânărul se răzbună și o lovește cu piciorul. Apoi își continuă fără probleme drumul, alături de ceilalți prieteni.

La următoarea mașină întâlnită în cale, un alt tânăr din grupul de șapte ”ia la rost” oglinda din stânga față a autoturismului parcat pe trotuar.

Polițiștii sunt acum pe urmele tinerilor implicați și fac apel la cei care-i recunosc să sune la 112 sau la cea mai apropiată secție de poliție.

http://www.youtube.com/watch?v=9vg0BN5uEZA

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Andrei spune

    bine ca nu dati stire de la Cina Cea De Taina de ” amu-s ” 2000 de ani :))))))))))

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More