Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

EXCLUSIV. Tentativă de jaf armat la un magazin din Dej – FOTO/VIDEO

0 292

Un magazin de cartier de la parterul unui bloc din Dej a fost atacat azi de către un individ necunoscut. Acesta a intrat în magazinul de pe strada Pepineriei, i-a pus vânzătorului arma la tâmplă și i-a cerut să-i dea toți banii pe care-i are încasați.

Tânărul ar fi intrat cu o mască pe față în magazin în jurul orei 10:30. A scos un pistol, despre care nu se știe dacă era real sau nu, și l-a amenințat pe vânzător cu arma. Tânărul a dispărut apoi, fără să obțină nimic, după ce a încasat și doi pumni și un șut în fund de la proprietarul magazinului. Vânzătorul, care este și patronul magazinului, a sunat imediat la 112. Mai multe echipaje de poliție s-au prezentat la fața locului pentru a investiga ce s-a întâmplat.

ACTUALIZARE 4: Polițiștii dejeni l-au căutat pe suspect printre blocurile din cartier, unde au primit informații că ar fi fugit. Magazinele din cartier au fost și ele verificate, după ce s-au primit informații că tentative similare de furt ar fi avut loc în zonă în ultima perioadă. Locuitorii de pe strada cu magazinul atacat spun că nu ar fi exclus să fie vorba de vreun elev de la școala unde fac cursuri cei de la Grup școlar Someș Dej.

ACTUALIZARE 3: Proprietarul magazinului spune că în momentul în care atacatorul a scos arma, s-a prefăcut că se ridică să-i caute banii și să-i dea, dar în acel moment l-a lovit peste mâna în care ținea arma, încercând să-l dezarmeze. L-a lovit apoi peste față și în momentul în care atacatorul speriat a încercat să fugă din magazin i-a dat și un șut în fund. Conform proprietarului, atacatorul ar fi cerut 400 de lei în momentul în care a intrat cu arma în magazin. Acesta l-a descris ca fiind un tânăr, adolescent, cu vârsta de aproximativ 15-17 ani.

ACTUALIZARE 2: Proprietarul magazinului spune că nu este la prima experiență de acest gen, chiar dacă până acum n-a mai avut parte de amenințări cu arma. Magazinul a mai fost prădat de hoți de două ori până acum, de fiecare dată fiind vorba de tineri care încercau să facă rost de bani pe căi ilicite.

ACTUALIZARE 1: La fața locului au fost prezenți cms. șef Mariana Ilieș, adjunctul șefului Poliției Municipiului Dej, Ovidiu Câțcăuan, Șeful Biroului de Investigații Criminale Dej, dar și alți polițiști și criminaliști.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More