Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

EXCLUSIV VIDEO – Cal scăpat liber pe străzile din Dej

1 87

someseanul-cal scapat liber pe strazile din Dej

Din cauza unui cal scăpat liber de către stăpânul lui, două persoane și-au pierdut viața în urma unui teribil accident de circulație petrecut în toamna anului trecut. Zilele acestea, tragedia putea să se repete, după ce un cal a scăpat liber pe străzile din Dej.

S-a întâmplat în cartierul Dealul Florilor din Dej, unde un cal a scăpat în libertate în zona Pădurii Bugăr. A ajuns, în trap, printre blocurile de pe strada Pepineriei, pentru ca apoi să ajungă în zona ”Baltă”.

De aici, calul a zăbovit puțin pe strada Crângului, unde a fost ocolit în ultima secundă de câteva mașini aflate în tranzit, pentru a se strecura apoi printre blocurile de pe acea stradă, spre Livadă.

De aici, șoferul dejean care a filmat totul cu o cameră instalată pe bord i-a pierdut urma calului. Norocul șoferilor care și-au intersectat traseele cu cel al calului a fost faptul că toată întâmplarea a avut loc în miezul zilei, și nu noaptea, cum s-a întâmplat în cazul tragediei de la Nireș, din octombrie anul trecut.

martor-ocular

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More