Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Executor judecatoresc amenintat cu un cutit

0 39

cutit injunghiat crima omor

Marţi, patru jandarmi din cadrul G.S.O.P. Vişeu de Sus, au participat la punerea în aplicarea a unei sentinţe judecătoreşti, împreună cu un executor  în localitatea Repedea, judeţul Maramureş. 

Pe timpul acţiunii numitul D.P., în vârstă de 42 ani, din localitate, l-a ameninţat cu un cuţit pe executorul judecătoresc. În aceste condiţii, jandarmii au intervenit pentru imobilizarea acestuia şi conducerea lui la Parchetul Vişeu de Sus pentru continuarea cercetărilor.

Injurii aduse vânzătoarei

Echipajul de jandarmerie de pe raza municipiului Baia Mare a intervenit ieri, pe B-dul Unirii, din municipiu unde un bărbat, Gabriel C., în vârstă de 35 ani, din Brăila a adresat injurii şi expresii jignitoare angajatei magazinului. Jandarmii i-au stabilit identitatea, sancţionându-l cu amendă contravenţională în valoare de 500 lei.

Date false despre identitatea sa

O patrulă de ordine şi siguranţă publică ce acţiona marţi, în jurul orei 10.30, pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei, a identificat o femeie care, în cadrul unui control de rutină efectuat de oamenii legii, a refuzat să prezinte un act de legitimare şi a furnizat date de identificare eronate. Pentru fapta sa, Laura L. de 20 ani, domiciliată în Someş Odorhei, judeţul Sălaj, în conformitate cu Legea 61/1991, a fost sancţionată cu amendă contravenţională în valoare de 300 lei.

Scandal în familie la Vişeu

Marţi, în jurul orei 23.30, o patrulă de ordine şi siguranţă publică de pe raza localităţii Vişeu de Sus, a fost solicitată să intervină pentru aplanarea unui scandal. Un bărbat, Adrian C. în vârstă de 40 ani, cu domiciliul în Vişeu, a provocat scandal pe motivul unor neînţelegeri cu tatăl său. Pentru fapta sa, persoană în cauză a fost sancţionată cu amendă contravenţională în valoare de 200 lei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More