Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Exemplu de spirit civic. Un băimărean a văzut un hoț în acțiune și a sesizat poliția

0 48

Spiritul civic de care a dat dovadă un cetăţean care a observat şi sesizat poliţia că un bărbat a pătruns într-un imobil cu intenţia de a sustrage bunuri, a dus la identificarea şi prinderea în scurt timp a bănuitului.

Azi – noapte, la ora 23.46, un băimărean a sesizat poliţia că un bărbat a forţat geamul şi a pătruns într-un apartament situat la parter, pe strada Aleea Mărăşti, informează IPJ Maramureș printr-un comunicat de presă.

La scurt timp de la sesizare, în apropierea locului indicat, poliţiştii au identificat un băimărean în vârstă de 49 de ani, cu antecedente penale, bănuit de comiterea faptei. În urma controlului corporal efectuat, poliţiştii au găsit asupra lui obiecte pe care le-a folosit la comiterea faptei.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la furt calificat şi continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuitului.

Poliţiştii încurajează cetăţenii să apeleze Serviciul Unic de Urgenţă 112 ori de câte ori consideră că este pusă în pericol atât siguranţa persoanelor cât şi a bunurilor acestora. A nu fi nepăsător la ceea ce se întâmplă în jurul tău şi a sesiza poliţia atunci când cineva sau ceva ţi se pare suspect contribuie la prinderea şi identificarea în scurt timp a celor care încearcă să comită activităţi infracţionale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More