Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Exemplu de urmat: Un poliţist din Gherla a refuzat mita, un porc de Crăciun şi 10.000 de lei

0 920

Un poliţist din Cluj a rămas drept în faţa unui porc de Crăciun şi a 10.000 de lei, mită oferită de o femeie care încerca să-şi scape odraslele de dosarul penal deschis pe numele lor.

Poliţistul a fost de neînduplecat, el anunţând mai departe superiorilor tentativa de mită. Femeia a fost trimisă deja în judecată pentru dare de mită.

Mită un porc de Crăciun şi 10.000 de lei, refuzată

Procurorii de la Parchetul Tribunalului Cluj au trimis în judecată o femeie care a încercat să-l mituiască pe șeful de post din Bonțida, Loredan Pădureț.

Georgeta C. a încercat să-l mituiască pe poliţist cu suma de 10.000 de lei și un porc de Crăciun, ca să-şi scape copiii de dosarele penale aflate la Parchetul de pe lângă Judecătoria Gherla. Nu se ştie exact ce au făcut băieţii doamnei Georgeta, însă femeia a hotărât că trebuie să-i scape cu orice preţ, aşa că a încercat să-l cumpere pe poliţist cu 10.000 de lei şi un porc de Crăciun.

Doar că poliţistul a rămas impasibil la oferta femeii şi a raportat evenimentul superiorilor săi.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More