Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Exercițiu al pompierilor sălăjeni la o școală din Zalău FOTO

0 75

exercitiu pompieri scoala

Astăzi, Detaşamentul de pompieri Zalău din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum al judeţului Sălaj a organizat şi desfăşurat un exerciţiu cu forţe în teren pentru antrenarea structurilor de intervenţie la stingerea incendiilor la Şcoala gimnazială ”Gheorghe Lazăr” Zalău.

Obiectivele principale care au fost urmărite pe toată durata acţiunii au fost: verificarea capacităţii de intervenţie, a timpului de răspuns, a timpilor de realizarea a dispozitivului premergător şi de intervenţie, antrenarea echipelor de căutare-salvare în modul de executare al intervenţiei în cadrul situaţiilor specifice.

În cadrul exerciţiului s-a executat şi evacuarea cadrelor didactice şi al elevilor, cei mici fiind încântaţi de scenariul la care au fost testate forţele profesioniste de intervenţie prin executarea mai multor tipuri de exerciţii demonstrative.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More