Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Exista clinica stomatologica perfecta? DA! Iata ce servicii ofera!

0 984

Pe langa aportul decisiv la imaginea personala, dantura contribuie foarte mult si la pastrarea sanatatii corpului, motiv pentru care orice afectiune trebuie tratata din timp intr-o clinica stomatologica moderna, care are acces la cele mai performante materiale, tehnologii si tratamente din domeniul medical. Cum te poti asigura, insa, de faptul ca acea clinica stomatologica pe care o frecventezi poate, intr-adevar, sa iti ofere cele mai bune conditii?

Caracteristici definitorii ale calitatii serviciilor medicale

In primul rand, trebuie sa gasesti o echipa de medici care sa isi dea tot interesul pentru multumirea pacientilor. De la specialistii in stomatologie pana la asistente si persoane de la receptie, intreaga echipa trebuie sa faca tot posibilul pentru ca tu sa vii si sa pleci cu zambetul pe buze. Astfel, dupa fiecare sedinta de tratament vei avea satisfactia ca totul a decurs cum trebuie si ca rezultatele sunt cele pe care le urmareai.

Clinica stomatologica, pe de alta parte, va avea grija sa asigure multumirea pacientilor prin utilizarea materialelor de cea mai buna calitate, prin instruirea precisa a intreg personalului, prin orientarea echipei catre solutii noi si mai eficiente si prin stabilirea unui sistem de comunicare lipsit de erori. In acest fel, toate informatiile vor ajunge la pacient in timp util, oferindu-i acces acestuia la cele mai potrivite solutii pentru toate tipurile de interventii.

Ce trebuie sa ofere clinica stomatologica potrivita?

Evident, calitatea serviciilor medicale si calitatea generala a experientei pe care o ai intr-o clinica stomatologica depind de cateva detalii-cheie pe care aceasta trebuie sa le ofere. Iata, asadar, ce beneficii trebuie sa asigure o clinica stomatologica moderna:

– Calitate. Principala preocupare a personalului trebuie sa fii tu, pacientul, iar scopul pentru care ai pasit in clinica este gasirea unui tratament de calitate. Din acest punct de vedere, diferenta o pot face aparatele performante, materialele de ultima generatie, interventiile lipsite de durere si rezultatele precise ale tratamentelor. Astfel, un exemplu de urmat ar fi clinica stomatologica Dental Excellence, ai carei medici participa la cele mai bune cursuri de perfectionare din tara si din strainatate, colaborand cu profesori universitari pentru a avea acces la cele mai noi tehnici de tratament.

– Comunicare. Orice afacere trebuie sa tina cont de parerile si sugestiile clientilor pentru a imbunatati calitatea serviciilor oferite si pentru a mentine o relatie buna cu acestia. In cazul de fata, clinica stomatologica trebuie sa aiba posibilitati de comunicare adecvate pacientilor de orice varsta (site, telefon, blog, email, pagina pe retelele de socializare, localizare in Google Maps, etc).

– Siguranta. Absolut toate activitatile din clinica stomatologica trebuie sa se desfasoare in siguranta, iar pe primul loc se afla chiar procedurile medicale. Astfel, igienizarea si dezinfectarea aparatelor si suprafetelor trebuie sa fie prioritizata, iar sterilizarea instrumentarului si a materialelor folosite trebuie facuta in cele mai bune conditii. In acest sens, aparatura de sterilizare trebuie sa fie performanta si sa respecte cele mai inalte standarde impuse la nivelul Uniunii Europene.

– Plata in rate. Tratamentele complexe pot fi destul de costisitoare, motiv pentru care o clinica stomatologica moderna trebuie sa iti ofere posibilitatea de a achita contravaloarea interventiilor medicale in rate.

Sanatatea danturii trebuie sa te preocupe in mod constant. Astfel, recomandarea specialistilor este sa efectuezi un control de rutina la fiecare 6 luni, astfel incat sa poti preveni afectiunile dentare sau sa le poti trata din timp. In cazul in care cauti o clinica stomatologica moderna si dedicata total pacientilor, acceseaza www.dentalexcellence.ro si convinge-te de calitatea superioara a serviciilor medicale de care te vei bucura!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More