Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Exista viata dupa doliu, la Cluj Napoca

1 47

exista viata dupa doliu

Biblioteca Județeană “Octavian Goga” invită clujenii la o întâlnire inedită, care abordează un subiect “tabu”, dar foarte necesar: problemele cu care se confruntă familiile lovite de dispariția prematură a unui copil/ frate sau părinte / soț și cine ar trebui să le fie alături.

Întâlnirea va avea loc astazi, între orele 17.00- 19.00,  la sediul din Calea Dorobanților, nr. 104 și sunt așteptați atât oameni direct afectați de un deces în familie, cât și specialiști și prieteni interesați de subiect.

Întâlnirea va avea 2 părți:

  1. Prezentare interactivă: Ce este doliul psihologic și cât durează? Ce fel de ajutor este necesar în această perioadă, în funcție de tipul de pierdere? Invitat: Iulia Savos, psihoterapeut.
  2. Cum ne putem ajuta singuri (terapie prin lectură) – narator: Simona Pintea, voluntar.

Întâlnirile pe tema “Sănătatea familei în perioada de doliu” sunt organizate în parteneriat cu Filiala Cluj a Asociației non-profit “Există viață după doliu”. Participarea este gratuită și numărul de locuri este limitat.

Prima parte este publică, iar a doua parte este dedicată exclusiv persoanelor îndoliate. Toți participanții vor putea lua acasă cartea “Drum prin doliu” și alte materiale de informare și sprijin, contribuind astfel la susținerea filialei Cluj a Asociației „Există viaţă după doliu!”.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More