Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

UPDATE Explozie de gaz la Mănăşturel. Două persoane rănite

0 40

Detaşamentul de Pompieri din Dej a intervenit miercuri seara la o explozie în localitatea clujeană Mănăşturel. Două persoane au fost rănite în deflagraţie şi au fost transportate la spitalul din Dej.

Din primele informaţii se pare că este vorba despre o explozie de gaz. Două persoane, tată şi fiu, au fost rănite în explozie şi au fost transportate la spitalul din Dej. Cei doi răniţi sunt oameni în vârstă, fiul având 63 de ani, iar tatăl acestuia are 85 de ani. Din cauza rănilor suferite, una dintre victimă va fi transportată la Cluj-Napoca pentru investigaţii amănunţite, celălalt rămânând internat în secţia de chirurgie a spitalul din Dej.

Explozia s-a produs la o locuinţă, cel mai probabil din cauza acumulărilor de gaz. Un perete întreg al casei a fost dărâmat de suflul exploziei.

Conform vecinilor, bărbatul de 63 de ani ar fi lăsat aragazul pornit fără flacără, iar în momentul când a aprins apoi becul s-ar fi produs deflagraţia.

UPDATE: Bărbatul de 63 de ani a fost transportat de un echipaj SMURD de la Cluj Napoca la o clinică specializată. Acesta a suferit numeroase arsuri pe față și pe mâini, suprafața estimată fiind de 37%.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More