Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Explozie într-un bar din comuna bistrițeană Șanț. Două angajate au ajuns la spital

0 56

O centrală termică pe lemne a explodat joi seara, într-un bar din comuna Şanţ, judeţul Bistriţa-Năsăud, în urma deflagraţiei două persoane, angajate ale localului, fiind rănite, una în stare foarte gravă urmând să fie transferată la Bucureşti, informează corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud două echipaje de prim ajutor au intervenit pentru a le acorda celor două femei rănite primul ajutor, şi o altă autospecială de terapie mobilă intensivă a pornit în întâmpinare, preluând în stare foarte gravă o femeie cu arsuri în proporţie de 60 la sută pe suprafaţa corporală şi o plagă abdominală.

“Echipajele au găsit la locul deflagraţie o persoană cu în stare gravă, cu arsuri de gradul doi şi 3 pe 60 la sută din suprafaţa corporală şi o plagă abdominală. O a doua persoană a fost preluată de echipajele medicale de la dispensarul medical din localitate, aceasta prezentând arsuri pe 20 la sută din suprafaţa corpului şi transportată la spitalul din Năsăud unde va rămâne internată sub supraveghere medicală. A doua femeie în vârstă de 41 de ani, care este în starea cea mai gravă a fost preluată de echipajul de terapie mobilă intensivă şi transportată la Spitalul de Urgenţă din Bistriţa. Explozia nu a fost urmată de un incendiu, la faţa locului intervenind pompierii voluntari din comuna Şanţ” a declarat maiorul Ioan Budurlean, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud.

După ce va ajunge în secţia de Urgenţe a spitaului de Urgenţe din Bistriţa femeia în vârstă de 41 de ani, va fi transferată către o clinică de specialitate din Bucureşti. Primarul comunei Şanţ, Ioan Szabo spune că explozia care a avut loc la barul din localitate ar fi fost cauzată de o defecţiune a centralei pe lemne care încălzea imobilul.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More