Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Explozie la casa fostului prefect al Sălajului – FOTO

0 68

explozie casa victor halmajan

O acumulare de gaze a provocat o puternică explozie la locuința fostului prefect al Sălajului, Victor Hălmăjan, soția acestuia fiind grav rănită.

Incidentul s-a produs duminică, pe strada Traian din Zalău. Emilia Hălmăjan a vrut să aprindă aragazul, moment în care s-a produs deflagrația din cauza acumulării de gaze în bucătărie.

Ușa încăperii și geamurile au fost spulberate, iar femeia în vârstă de 75 de ani a fost grav rănită. O ambulanță sosită la fața locului a preluat-o, transportând-o la spital cu arsuri pe 30% din suprafața corpului, informează Graiul Sălajului.

Pompierii și un echipaj al companiei de gazde au intervenit la locul exploziei, asigurându-se că nu mai sunt scurgeri de gaze care ar putea provoca o nouă deflagrație.

La fața locului au intervenit și polițiștii criminaliști, care, alături de pompieri, au stabilit în urma primelor cercetări că explozia s-a produs din cauza unei defecțiuni la instalația de gaze.

FOTO: Graiul Sălajului

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More