Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Explozie la o centrală termică în Cristeștii Ciceului

0 130

Echipajele de intervenție au fost alertate în cursul serii de ieri, 29 noiembrie, asupra unei explozii la o centrală termică alimentată cu lemne, urmată de incendiu pe raza localității Cristeştii Ciceului.

La locul indicat au fost direcționați, de urgență, pompierii Gărzii de Intervenție Beclean. Echipajele de intervenție au ajuns la locul indicat și au găsit o încăpere inundata cu fum, fără flacara deschisa.

S-a procedat la aerisirea încăperii în cauza, iar după evacuarea fumului s-a ajuns la concluzia ca evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de o acumulare de gaze de la o butelie defecta/manevrată necorespunzător, precizează cei de la ISU Bistrița-Năsăud.

De asemene, tot cei de la ISU Bistrița-Năsăud mai notează faptul că, o femeie în vârstă de aproximativ 40 de ani a suferit un atac de panică, dar, din fericire, nu s-a impus transportul acesteia la spital. Femeia a primit asistență medicală la fața locului din partea paramedicilor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More