Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Explozie la o firmă din Zăuan. Deflagrația s-a produs la bucătăria unei hale

0 251

Un apel la numărul unic de urgență 112 anunța în această dimineață producerea unei explozii la o firmă din localitatea sălăjeană Zăuan, iar la locul solicitării au fost trimise de îndată mai multe echipaje de pompieri și ambulanță.

”În cursul dimineții dispeceratul Isu-Ambulanta a fost apelat prin numărul de urgenta 112 despre faptul ca s-a produs o explozie într-o încăpere aflată în interiorul unei hale a unui operator economic din Zăuan”, informează ISU Sălaj.

Conform purtătorului de cuvânt al instituției, la fața locului s-a deplasat Garda Nușfalău, care a constatat ca într-o încăpere cu destinația bucătărie (aproximativ 16mp), din interiorul unei hale, a avut loc o explozie neurmată de incendiu.

”În urma verificărilor s-a constatat că structura halei (de aproximativ 360mp), a fost afectată de incident”, mai precizează ISU Sălaj, care a anunțat că în urma evenimentului nu s-au înregistrat victime.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More