Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

„Fă pasul înainte, haide la interviu!” – Oferta de locuri de muncă

0 74

bursa_locuri_de_munca

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Cluj organizează, prin Asociaţia Inceptus România, evenimentul intitulat „Fă pasul înainte, haide la interviu!”, o acţiune dedicată participării lucrătorilor disponibilizaţi în urmarea delocalizării Nokia la interviurile pentru încadrarea în muncă pe joburi oferite de către marii angajatori din zona Dej-Gherla. Acţiunea este organizată în cadrul proiectului „Centrul de Tranziţie de la JOB la Smart JOB”, finanţat din Fondul European de ajustare la Globalizare (FEG).

Evenimentul „Fă pasul înainte, haide la interviu!” va avea loc la Black Tulip Hotel din Dej, judeţul Cluj (Str. Libertăţii nr. 1), în 10 iulie 2013, în intervalul orar 9.00-14.00. La această acţiune vor participa mai multe companii din zona de interes Dej-Gherla şi din judeţul Cluj, companii care îşi vor prezenta ofertele disponibile în vederea participării la interviurile de angajare a lucrătorilor din grupul ţintă al proiectului „Centrul de Tranziţie de la JOB la Smart Job” (foşti angajaţi ai firmelor Nokia şi Eurest).

Pentru persoanele care fac parte din grupul țintă Nokia și care se află la distanțe mari de Municipiul Dej, transportul va fi asigurat.

Proiectul „Centrul de Tranziţie de la JOB la Smart JOB” urmăreşte realizarea unui ansamblu de masuri active destinat reintegrarii profesionale a lucrătorilor afectaţi de disponibilizare de la SC Nokia România SRL şi SC EUREST SRL, prin suplimentarea, completarea şi extinderea măsurilor naţionale, oferindu-le, acestora, diferite oportunităţi de angajare, iar organizarea acestui eveniment face parte din cadrul acestui ansamblu.

Pentru mai multe informaţii legate de evenimentul „Fă pasul înainte, haide la interviu!”, vă rugăm să luaţi legătura cu Elisabeta Canja (Asociaţia Inceptus România), la adresa de e-mail elisabeta.canja@gmail.com sau la numărul de telefon 0728 328 032.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More