Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Facebook a modificat fluxul de știri pe paginile utilizatorilor

0 36

facebook_56743800

Facebook a modificat modul de funcţionare a fluxului de ştiri de pe paginile utilizatorilor, cu scopul de a afişa „toate postările pe care oamenii vor să le vadă, în ordinea în care vor să le citească”.

Facebook a anunţat că a modificat algoritmul în funcţie de care sunt afişate informaţiile în News Feed (fluxul de ştiri). Mai exact, postările mai vechi care au generat o activitate online intensă în rândul utilizatorilor vor fi readuse în partea de sus a fluxului. Algoritmul actualizat va ţine cont şi de numărul de Like-uri şi comentarii strânse de un mesaj, pentru a vedea care sunt cele mai populare postări, care merită promovate.

Ideea de bază, potrivit reprezentanţilor Facebook, este de a da fiecărui utilizator şansa de a vedea orice informaţie interesantă pe care au ratat-o atunci când a fost postată iniţial.

Potrivit specialiştilor, această schimbare va duce la o creştere a activităţii utilizatorilor de cinci procente pentru postările prietenilor şi de opt la sută pe paginile companiilor.

Pentru cei care deţin pagini pe Facebook, schimbarea înseamnă că mesajele lor organice au şanse să fie văzute de mai mulţi utilizatori, chiar dacă au fost publicate în urmă cu câteva ore. Acestea vor reapărea în partea de sus a fluxului dacă atrag noi Like-uri şi comentarii.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More