Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Facebook introduce noi setări de confidențialitate

0 111

privacycheckupstep1

Facebook a început recent să propună utilizatorilor ei să-şi revizuiască setările de confidenţialitate pentru a-i ajuta să controleze mai bine ceea ce ei partajează sau publică pe reţeaua socială.

Utilizatorii Facebook vor putea să-și revizuiască setările de confidențialitate începând de joi, compania oferindu-le posibilitatea de a controla mai bine ceea ce publică și distribuie pe platformă.

Un dinozaur este folosit de Facebook pentru a-i ghida pe utilizatori prin noile opțiuni lansate, scrie Recode.net.

Oficialii companiei au anunțat aceste modificări încă din luna iunie, când rețeaua a fost criticată că folosește informațiile private ale utilizatorilor pentru a distribui mai bine materialele publicitare.

Potrivit Facebook, utilizatorii vor putea să dezactiveze această funcţie nouă.

Facebook, care numără peste un miliard de utilizatori, este regulat dată în judecată pentru incapacitatea de a proteja suficient datele membrilor ei de aplicaţii terţe sau anunţuri publicitare, aminteşte AFP.

Reţeaua a convenit cu guvernul Statelor Unite să realizeze un audit asupra modului în care păstrează datele personale ale utilizatorilor săi.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More