Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Facebook lansează funcția ”Prieteni apropiați”

0 583

facebook nearby_friends1

Rețeaua de socializare Facebook a anunțat joi lansarea unei noi funcții, care va permite utilizatorilor să-și localizeze pe hartă prietenii apropiați.

Încercând să sară în sprijinul utilizatorilor săi și să-i ajute să socializeze și în viața reală, nu doar pe internet, Facebook oferă funcția ”Prieteni apropiați” (Nearby friends).

Prin intermediul acesteia, utilizatorii care o folosesc vor primi alerte cu privire la existența prin apropiere a prietenilor din lista de contacte. Astfel, utilizatorii pot intra în contact direct cu prietenii lor din listă, se pot întâlni și pot socializa și în viața reală.

Tot cu ajutorul acestei funcții, utilizatorii de Facebook pot să-și vadă prietenii și atunci când călătoresc.

Funcția va fi disponibilă pentru utilizatorii de Facebook în câteva săptămâni și este un serviciu opțional oferit de rețeaua de socializare. Pentru a fi folosită, funcția trebuie să fie activă atât la un utilizator cât și la celălalt pentru ca cei doi să se poată localiza pe hartă.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More