Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Facebook, Messenger și Instagram au căzut. Milioane de utilizatori sunt afectați

0 655

A picat Facebook! Mai mult, nici aplicaţia Facebook Messenger nu mai funcţionează marţi, 5 martie 2024. Iar Instagram are, la rândul său, probleme. Parola pentru Facebook este pur şi simplu respinsă, deşi e introdusă corect.

Marţi, 5 martie 2024, a venit cu probleme pentru aplicaţia Facebook şi pentru milioanele de utilizatori ai platformei de social media deţinute de Meta. Atât Facebook, cât şi aplicaţia de mesagerie Facebook Messenger i-au „scos” pe utilizatori din conturi şi, cel puţin pentru scurt timp, nu permit conectarea la loc a acestora. Românii nu se mai pot conecta azi nici pe Instagram.

Au existat peste 300.000 de raportări de întreruperi pentru Facebook, în timp ce pentru Instagram au existat peste 20.000 de raportări, potrivit site-ului, care urmăreşte întreruperile prin colaţionarea din mai multe surse, inclusiv de la utilizatori.

Se pare că nu este o problemă locală, ci una la nivel internaţional. Facebook şi Instagram au picat şi în străinătate, fiind raportate probleme inclusiv în SUA. 

Până acum, nu au fost oferite explicaţii cu privire la cauza erorii de funcţionare a Facebook şi Instagram. Oamenii s-au mutat între timp pe alte reţele de socializare, precum X (fostul Twitter), pentru a se plânge de inconvenienţele create.

Ultima defecțiune majoră a serviciilor asociate cu Facebook datează din mai 2023 și a vizat Messenger, care a fost indisponibil mai mult de o oră.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More