Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Facebook Messenger trece printr-o nouă transformare

0 146

Una dintre cele mai folosite aplicații pentru chat își schimbă din nou interfața.

În cadrul unei conferințe, reprezentanții Facebook au oferit preview-ul unui redesign major pe care compania îl pregătea pentru Messenger. Noul design a apărut însă fără update pe Messengerul unui anume utilizator, iar schimbările par a fi mai mult decât semnificative. Conform companiei, acesta ar trebui să simplifice experiența de utilizare, anunță playtech.ro.

În partea de jos apar doar trei taburi, iar butoanele de cameră și pentru o conversație nouă se mută în partea de sus, în dreapta, iar majoritatea funcțiilor secundare s-au mutat în tabul Explore. Ecranul de chat a suferit și el schimbări, căci interfața pare a fi mai liberă ți totul amintește de redesignul Skype.

„Din păcate, nu se știe când va fi oferit update-ul la scară largă. Nu ai cum să îl obții printr-un program beta sau cu o anumită versiune a aplicației, așa că rămâne doar să aștepți” acriu cei de la playtech.ro.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More