Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Facebook, WhatsApp şi Instagram, indisponibile în mai multe zone din lume

0 3.488

Platformele Facebook, WhatsApp şi Instagram sunt indisponibile miercuri, în mai multe zone din lume. Facebook a anunţat miercuri că lucrează să rezolve problemele de funcţionare întâmpinate de unii utilizatori la trimiterea de fişiere media pe platformele sale de socializare, inclusiv pe WhatsApp şi Instagram, transmite Reuters.

În ceea ce priveşte Facebook, problemele au început să apară la ora României 16.00 în ţări din Europa şi în zona centrală şi de est a Statelor Unite.

WhatsApp este indisponibil în America de Sud şi în Europa centrală, iar cât priveşte Instagram au fost raportate probleme în toate ţările din Europa şi în Statele Unite.

Pe Instagram nu pot fi încărcate imagini, la fel pe Facebook, în timp ce pe WhatsApp nu pot fi transmise mesaje audio.

Anul acesta, platformele social media s-au confruntat cu mai multe situaţii de acest tip. În luna aprilie, timp de 3 ore, ele au fost indisponibile la nivel mondial.

Peste 14.000 de utilizatori au raportat probleme pe Instagram şi peste 7.500, respectiv 1.600 pe Facebook şi WhatsApp, potrivit site-ului de monitorizare Downdetector.com.

Harta de monitorizare în timp real a Downdetector.com a arătat că problemele au apărut în principal în părţi ale Europei şi în Statele Unite.

Facebook s-a confruntat cu una dintre cele mai mari probleme de funcţionare în luna martie, când unii utilizatori din întreaga lume nu au putut accesa Facebook, Instagram şi WhatsApp timp de 24 de ore.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More