Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

”Faceți dragoste, nu război” – Așa este văzută Ziua Îndrăgostiților de către MApN – FOTO

0 194

studenti Academia Fortelor Aeriene Sibiu

Ministerul Apărării Naționale a dedicat spații generoase pe contul său de Facebook pentru sărbătorirea Zilei Îndrăgostiților, cu mesaje care îndeamnă la iubire, nu la război.

Prima imagine postată de Ziua Îndrăgostiților pe contul MApN a fost cea a unui soldat care-și sărută iubita, însoțită de mesajul: „Valentine’s Day – o zi plină de emoţie pentru toţi îndrăgostiţii! Chiar şi pe buzele celor care au jurat credinţă patriei se citesc astăzi IUBIRE, DRAGOSTE…”

militar isi saruta iubita

Una dintre cele mai apreciate imagini postate de cei de la MApN pe contul de Facebook este cea a studenților Academiei Forţelor Aeriene „Henri Coandă” din Braşov (foto sus), care au creat în curtea instituției o uriașă inimă albastră încadrată de două rachete.

„14 februarie – ziua în care chiar și un zâmbet te poate face să te simți special

Valentine’s Day este o sărbătoare importată în România, dar care aduce zâmbete pe feţele tuturor îndrăgostiţilor.
Chiar dacă pentru români adevărata zi a dragostei este DRAGOBETELE, pe 24 februarie, acest lucru nu îi împiedică să îşi exprime sentimentele şi pe 14 februarie, de Valentine’s Day. Este o ocazie în plus, pentru cei care iubesc, de a-şi transmite emoţiile”.

Ziua Îndrăgostiților a fost marcat și cu o melodie „de suflet” tuturor celor care „trăiesc emoția iubirii”. Este vorba de un videoclip al melodiei „Singur în noapte” a grupului Compact, un cântec lansat în 1991, în care membrii trupei apar în uniformă:

 

Ultima imagine a zilei de ieri este cea a unui cadru militar îmbrăcat în uniformă la propria nuntă și vine însoțită de mesajul:

„Căsătoria – unul dintre momentele speciale din viaţa fiecăruia dintre noi! Chiar şi în aceste situaţii deosebite, pline de emoţie şi fericire, unii militari au ales să spună ”DA” purtând cu mândrie uniforma militară, aşa cum a decis şi colegul nostru, locotenentul Marton Imre”.

nunta casatorie

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More