Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Fals în declarații în vederea obținerii unei despăgubiri pentru avarierea mașinii

0 38
Foto:Arhiva Someseanul.ro
Foto:Arhiva Someseanul.ro

O femeie de 38 de ani şi un bărbat de 43 de ani sunt cercetaţi de poliţişti pentru fals în declaraţii şi tentativă de înşelăciune, fapte comise în vederea obţinerii unei despăgubiri pentru avarierea unui autoturism.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a fost pusă în mişcare acţiunea penală faţă de o femeie de 38 de ani, din judeţul Mureş, precum şi faţă de un bărbat de 43 de ani, din judeţul Prahova.

Din verificările efectuate în cauză a reieşit faptul că cei doi ar fi determinat două femei să dea declaraţii neconforme realităţii în faţa organelor de poliţie judiciară şi a funcţionarilor unei societăţi de asigurare. Aceştia ar fi urmărit obţinerea unei despăgubiri pentru avarierea unui autoturism.

Poliţiştii continuă cercetările în cauză sub coordonarea unităţii de parchet competente, pentru săvârşirea infracţiunilor de fals în declaraţii şi tentativă la înşelăciune, fapte prevăzute de Codul penal.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More