Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Familie demnă de Cartea Recordurilor în Bistriţa-Năsăud. Doi soți au 11 copii și 224 de nepoţi și strănepoţi

1 1.874

O familie dintr-un sat bistriţean este demnă de Cartea Recordurilor. Cei doi soţi sunt împreună de șapte decenii. Au 11 copii împreună şi nu mai puţin de 224 de nepoţi şi strănepoţi.

Povestea familiei Rus din Parva începe cu Ioan şi Dochia. Au aproape 90 de ani de viaţă. Pe care o trăiesc împreună de şapte decenii încoace.

Ne-a plăcut unul de altul, şi ne-am luat, am făcut o casa şi o familie. Am avut numai 18 ani când ne-am luat! Câteodată n-am avut aşa minte!

11 copii s-au născut din dragostea lor. I-au văzut crescând, însurându-se şi chiar îmbătrânind alături de ei. Cel mai mare dintre copii are acum 69 de ani.

Când vine vorba despre nepoţi, cei doi pare că le-au pierdut numărul.

 Îi cunosc pe oamenii aştia de când eram copil, am crescut alături de ei, sunt niște oameni deosebiţi și mi se pare ca așa repede au trecut aia 70 de ani, ca şi când a trecut o zi – Ioan Strugari, primarul comunei Parva

Sătenii se mândresc cu vecinii lor şi sunt siguri că, dacă nu ar fi atât de ocupaţi cu nepoţii, cei doi ar putea aplica pentru un loc în Cartea Recordurilor pe care l-ar şi câştiga.

Sursa: Observator.tv

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Anonim spune

    De ce au covoare persane pe pereti ca la Ruși?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More