Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Familii afectate de inundațiile din Sălaj, ajutate cu pachete de alimente și haine de militari

0 64

campanie caritabila militari zalau

Militarii Batalionului 317 Sprijin Logistic ”Voievodul Gelu” din Zalău au derulat în ultimele zile o campanie de strângere de produse necesare gospodăriilor cele mai afectate de inundații din localitatea Surduc, județul Sălaj.

Militarilor din Zalău li s-au alăturat în această campanie caritabilă și camarazii lor din comandamentul Regimentului 69 Artilerie Mixtă ”Silvania” din Șimleu Silvaniei.

La finalul campaniei, joi, 4 iunie, 11 familii au primit pachete pregătite de militari care au constat, fiecare, din alimente (15 kg), haine pentru copii (saci de 10 kg), haine pentru adulți (saci de 5 kg) și lenjerii de pat. Un angajat al unității a donat și un set de mobilier pentru o cameră.

Inițiativa acțiunii caritabile a aparținut comandantului batalionului de sprijin logistic din Zalău, locotenent-colonel Nicolae Oros, care, alături de subordonați, acționează sub deviza unității ”Facem treabă bună!”.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More