Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Familiile nevoiașe de pe raza Parohiei ”Adormirea Maicii Domnului Dej” ajutate cu pachete alimentare – FOTO

0 68
activitati Paste Parohia Adormirea Maicii Domnului Dej
FOTO: Radio Renașterea

 

Postul dinaintea Paștelui dar și Săptămâna Patimilor, așa cum este denumită perioada dintre Florii și Sâmbăta cea Mare, este un bun prilej pentru credincioșii ortodocși de a-și deschide sufletele și inima față de cei aflați mai în nevoie decât ei.

Într-un astfel de moment de adâncă liniștire sufletească, credincioșii Parohiei ”Adormirea Maicii Domnului” din Dej au dorit să se implice activ în activități și acțiuni umanitare, de ajutorare a semenilor.

Astfel, împreună cu preoții parohiei, credincioșii, copii și adulți, au desfășurat câteva acțiuni sociale cu caracter umanitar, dar au și oferit din puținul lor câte un pachet de alimente pentru familiile nevoiașe de pe raza parohiei. 50 de astfel de pachete, constând în făină, zahăr, orez sau ulei, au fost distribuite în aceste zile de către credincioșii Parohiei ”Adormirea Maicii Domnului” din Dej.

Totodată, informează Radio Renașterea, în sâmbăta Floriilor, o parte din credincioșii comitetului parohial au organizat o masă comună pentru 80 de persoane bolnave, internate la secția de psihiatrie a Spitalului Municipal Dej.

În săptămâna „Școala Altfel ”, care coincide cu Săptămâna Patimilor, biserica a fost vizitata de mai multe grupuri de copii și elevi care s-au spovedit și împărtășit cu Trupul și Sângele Mântuitorului Iisus Hristos.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.609598332509995.1073743510.147836468686186&type=1

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More