Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Fanii Untold pot apărea pe scena principală a festivalului cu un hashtag #untoldfestival pe TikTok

0 324

Fanii UNTOLD vor fi mai aproape de artiştii preferaţi urmărind cele patru zile de festival live, pe TikTok, în perioada 4-7 august.

În plus, aceştia vor putea să interacţioneze cu creatorii de conţinut care vor transmite experienţa din cadrul festivalului pe platformă.

Până în prezent, aproximativ 3.200 de videoclipuri cu hashtag-ul #untoldfestival au fost postate pe TikTok, înregistrând peste 84.9 milioane de vizualizări.

Astfel, TikTok şi-a propus să le ofere utilizatorilor platformei ocazia să fie parte din experienţa UNTOLD şi s-a alăturat celei de-a şaptea ediţii a festivalului, care va avea loc în perioada 4-7 august la Cluj-Napoca, sub tema „Temple of Luna”.

În cadrul parteneriatului, TikTok a lansat hashtag challenge-ul #untoldfestival.

Pentru a participa, utilizatorii sunt invitaţi să realizeze un clip video în care dansează pe melodia preferată, iar cei care postează clipul pe TikTok au şansa să apară pe Mainstage-ul festivalului UNTOLD. De asemenea, fanii muzicii de pe TikTok pot să folosească filtrul dedicat ediţiei UNTOLD de anul acesta, UNTOLD Crush.

„Suntem entuziasmaţi să aducem magia UNTOLD pe TikTok şi în acest an. TikTok este o platformă pentru creativitate, este locul în care oamenii învaţă lucruri noi şi unde descoperă numeroase melodii prin care îşi pot spune poveştile. Nu în ultimul rând, este locul unde artiştii au ocazia să ajungă la o nouă generaţie de fani. UNTOLD reuneşte cei mai mari artişti din lume şi este unul dintre cele mai aşteptate festivaluri de muzică din România şi nu numai, aşa că ne bucurăm că prin acest parteneriat vom putea să îi aducem pe fanii de pe TikTok în inima festivalului şi, bineînţeles, să ne întâlnim cu aceştia la Cluj”, a declarat Paula Kornaszewska, Head of Operations Central and Eastern Europe, TikTok.

În plus, cei prezenţi la Cluj se vor putea întâlni cu o mulţime de creatori de conţinut, printre care Louis Florea @louismflr şi Lorena Vişan @lorevsn, dar şi creatori cunoscuţi la nivel internaţional, precum Adam Kajumi @adamkajumi şi Vivien & Norbi @vivi_es_norbi, care vor fi prezenţi la cornerul TikTok din cadrul festivalului, unde va exista o serie de activări special create pentru aceştia.

Fanii pot face parte din experienţa UNTOLD, urmărind contul oficial de TikTok @untold.festival şi hashtag-ul #untoldfestival.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More