Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Fără apă până dimineață. Se întrerupe furnizarea în zonele Cuzdrioara, Cășeiu, Câțcău, Vad și Gâlgău

0 3.032

Compania de Apă Someș anunță întrerupere furnizării apei potabile pentru mai multe localități din zona Dej, până sâmbătă dimineața.

”Datorită suprasolicitării sistemului de alimentare cu apă precum și datorită utilizării apei din rețea, de către unii consumatori, în alte scopuri decât cele strict gospodărești, furnizarea apei potabile în localitățile aparținând de UAT Cășeiu, UAT Cuzdrioara, UAT Câțcău, UAT Vad, UAT Gâlgău, se va întrerupe până în dimineața zilei de 26 iunie 2021.

Pentru a limita timpul necesar pentru întregirea stocului de apă, rugăm utilizatorii să utilizeze apa doar pentru consumul casnic nu și pentru lucrări agricole sau zootehnice”, anunță Compania de Apă Someș.

Anunțul companiei vine la doar o zi după ce anunțase că în localitățile din unitățile administrativ teritoriale menționate apa va fi furnizată cu intermitență, fiind oprită furnizarea în anumite intervale orare din cauza debitului scăzut și a consumului prea mare.

Locuitorii din zonele respective sunt sfătuiți să se alimenteze cu apă din alte surse pentru treburile gospodărești și să limiteze consumul de apă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More