Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Fără Facebook și YouTube la Primăria Dej

7 88

facebook blocat la primaria dej

Angajații Primăriei Dej sunt disperați de câteva zile, după ce accesul de pe calculatoarele de serviciu a fost blocat către site-ul YouTube și rețeaua de socializare Facebook.

Gurile rele spun că însuși conducătorul instituției ar fi comandat blocarea accesului la Facebook pe calculatoarele primăriei, pentru ca angajații să nu mai piardă vremea pe rețeaua de socializare.

Pe de altă parte, alții spun că accesul la YouTube și Facebook a fost blocat deoarece, în urma accesărilor masive ale celor două site-uri, rețeaua de internet are de suferit și merge greu. Probabil din această cauză site-ul Primăriei este mai mereu picat, din cauza suprasolicitărilor pasionaților de socializare pe Internet. Astfel că s-a decis să ”se taie răul de la rădăcină”.

Nimeni nu mai poate intra pe Facebook de pe calculatoarele primăriei, dar asta nu înseamnă că angajații instituției nu pot da câte un LIKE și un SHARE din când în când. Majoritatea dispun de un smartphone sau de o tabletă de pe care pot accesa cele două site-uri. Doar că o fac pe ascuns, pe sub birouri, să nu-i vadă șefii.

Cel mai ”năcăjit” după această schimbare pare a fi chiar edilul Dejului. Angajații primăriei nu mai pot intra să dea LIKE la numeroasele postări și fotografii ale primarului de pe contul personal de Facebook. Decât, poate, după ce ajung acasă, însă și atunci au alte treburi casnice de rezolvat.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More