Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

PREMIERĂ. Fără maidanezi în Dej până la Revelion

4 80

caini maidanezi Dej

Consilierii locali din Dej s-au întrunit în această după-amiază în cadrul unei şedinţe ordinare pe luna septembrie. 

Aleşii locali au dezbătut şi problema câinilor maidenezi din oraş. Primarul Dejului, Morar Costan a dat asigurări că la sfârşitul anului, de Revelion, pe străzile din Dej nu vor mai putea fi văzuţi câini fără stăpân. În acest sens, consilierii locali, împreună cu edilul, au alocat 60.000 de lei pentru extinderea actualului adăpost de câini. Aceşti bani au fost „luaţi” de la renovarea capelei din Cimitirul Dealul Florilor, unde în urmă cu câteva săptămâni s-a alocat o sumă mai mare, care între timp a fost negociată, iar banii care au rămas au fost redistribuiţi.

Până în 31 decembrie urmează ca toţi câinii maidanezi să fie culeşi de pe străzile Dejului, urmând ca la început de 2014, aleşii locali să ia o decizie în ceea ce priveşte soarta câinilor fără stăpân.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Anca Maria spune

    cum adica o decizie? legea spune clar dupa 14 zile eutanasierea cand veti aplica legea domnu primar? nu se puteau folosi banutii pt scoli,gradinite etc decat pt caini?cand ne veti aprecia pe noi platitorii de taxe si impozite si nu cainii si tiganii?

  2. Hingheru spune

    Pai cretinu asta nu pricepe legea !! Ori poate zice asa sa nu sperie zoofilii fantici …oricum exterminarea maidanezilor a inceput si asta e cel mai important lucru .

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More