Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Fără pic de conștiință a furat pensia unui bătrân sub pretextul că i-ar vinde o pilotă

0 689

Un vânzător ambulant a plecat cu pensia unui bătrân în vârstă de 79 de ani. Bărbatul este cercetat acum pentru furt calificat.

Un bărbat de 43 de ani din județul Mureș, vânzător ambulant de meserie, a lăsat un bătrân în vârstă de 79 de ani, din localitatea Șimișna, județul Sălaj, fără pensia pe o lună. Totul s-a întâmplat în dimineața zilei de 19 iunie, când bărbatul a fost primit în casa bătrânului, care ar fi vrut să cumpere o pilotă.

Bărbatul a profitat de naivitatea bătrânului care l-a primit în propria casă și, sub pretextul unui ajutor la număratul banilor datorați pentru pilotă, s-a servit cu suma de 835 de lei, întreaga pensie a bătrânului. Acesta din urmă a realizat mai târziu că a fost tras pe sfoară și astfel a alertat autoritățile.

Conform adevărul.ro, bărbatul a fost prins la data de 27 iunie de către poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Ileanda, prejudiciul fiind recuperat în totalitate. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru furt şi continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestuia.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More