Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Fata dispărută din Zalău, găsită după aproape 2 săptămâni. Locuia într-o baracă

0 5.002

Fata din județul Sălaj, care a fost dată dispărută la data de 12 iunie 2018, a fost găsită tocmai în Bihor.

La data de 12 iunie 2018 poliția a fost anunțată asupra dispariției unei fete în vârstă de 11 ani,din Zalău, Piros Julia. Ea ar fi plecat în mod voluntar de acasă și a fost găsită alături de prietenul ei, de 14 ani, ieri 22 iunie, pe raza județului Bihor. Conform adevărul.ro, aceștia au fugit împreună din municipiul Zalău și locuiau într-o baracă, băiatul lucra în timpul zilei la o fermă din județul Bihor.

Băiatul este instituţionalizat la Complexul de Servicii Sociale de la Jibou, însă era adus, uneori, şi la Centrul de la Zalău. Astfel cei doi s-au cunoscut la Centrul de Zi din Zalău, unde fata lua masa și își făcea temele. De asemenea, s-a început o anchetă socială pentru a se determina motivele pentru care fata a ales să fugă de acasă.

„Piros Julia, minora de 11 ani, din Zalău, plecată de acasă în mod voluntar la data de 12 iunie, a fost găsita vineri, 22 iunie, de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale-Compartimentul Urmăriri, în judetul Bihor. Aceasta a plecat din localitatea de domiciliu împreună cu prietenul ei, de 14 ani. Niciunul dintre minori nu a fost victimă  vreunei infracţiuni. Ambii au fost încredinţaţi reprezentanţilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sălaj”, au declarat reprezentanții IPJ Sălaj.

Despre dispariția fetei puteți citi și aici.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More