Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FatBoy Slim a alungat ploaia la Electric Castle. Show incendiar făcut de DJ-ul britanic – FOTO/VIDEO

1 86

Electric Castle FatBoy Slim

Un număr impresionant de persoane a luat cu asalt castelul de la Bonțida, la prima zi a Electric Castle, cel mai mare festival de muzică din România.

Festivalul și-a deschis porțile cu întârziere pentru petrecăreți, joi la prânz, din cauza ploii torențiale, care a căzut fără încetare până spre miezul nopții.

Cu toate acestea, ”electricii” nu au putut sta departe de festival, cel mai așteptat moment al anului pentru mii de tineri din Transilvania și nu numai. Înarmați până în dinți cu cizme de cauciuc, pelerine de ploaie, sau veșminte improvizate din pungi ori saci de gunoi, tinerii au îndurat ploaia care a căzut necontenit, pentru a urmări concertele programate de organizatori.

Momentul culminant al primei seri a fost show-ul pus în scenă de DJ-ul britanic FatBoy Slim, iar cei care au luat parte la eveniment nu au avut ce regreta.

Încălzirea a fost făcută joi după-amiază la Boiler Stage de Monophonics, Asian Dub Foundation și Parov Stelar Band, iar aproape spre miezul nopții pe scenă și-a făcut apariția FatBoy Slim, care a electrizat pur și simplu publicul și atmosfera. A fost și momentul în care ploaia a încetat să mai cadă, spre bucuria miilor de petrecăreți, dar și a organizatorilor.

Muzica, efectele scenice și jocul de lasere au încântat auzul și privirile spectatorilor de la scena principală, care au uitat și de ploaie, și de frigul pătrunzător, și de băile de noroi pe care le-au făcut toată ziua.

După show-ul FatBoy Slim, pe scena principală au urcat cei de la Șuie Paparude, în timp ce pe celelalte scene ale festivalului concertele au continuat fără încetare până în zorii zilei.

Vineri, Electric Castle continuă cu alte momente speciale pregătite de organizatori, care se așteaptă ca numărul participanților să crească și mai mult, având în vedere că începe weekend-ul.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.953860634676704.1073742011.467241263338646&type=3

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. coco spune

    sa meri acolo pe mocirla si frig sa-l vezi pe unu cum pune muzica de pe laptop…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More