Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Faza zilei la ședința Consiliului Local Dej. Toată lumea s-a prăpădit de râs

0 224

someseanul-consiliul local dej iulie 2015

O discuție, aparent banală, despre locurile de parcare cu plată din centrul municipiului Dej s-a transformat într-un motiv de hohote de râs din partea consilierilor locali și a celor prezenți la ședința Consiliului Local Dej de azi.

La momentul discutării unui proiect de hotărâre care cuprindea și câteva prevederi referitoare la noul sistem de plată a parcărilor din centrul orașului, consilierul local Sebastian Lazin a adresat câteva întrebări primarului Costan Morar, inițiatorul proiectului.

Printre întrebările adresate s-a aflat și una referitoare la existența locurilor de parcare rezervate persoanelor cu handicap, despre care Sebastian Lazin spunea că nu le-a văzut prin oraș.

În replică, primarul Costan Morar a spus că locuri de parcare pentru persoanele cu handicap există amenajate, unele dintre ele fiind chiar în zona din fața clădirii primăriei.

”Da, acolo unde parcați dumneavoastră”, a fost replica lui Lazin, moment în care toată lumea a izbucnit în râs.

După câteva minute în care toată lumea a râs cu poftă, Lazin a revenit și a spus că mesajul lui nu a fost unul intenționat să jignească, lucru înțeles până la urmă și de către primar și ceilalți consilieri, care s-au amuzat copios.

”Locurile de parcare pentru persoane cu dizabilități sunt special amenajate în fața Primăriei, nu pe locurile de parcare ale primarului și viceprimarului. De asemenea sunt locuri de parcare pentru persoanele cu handicap și în alte zone ale orașului. Eu am tot respectul pentru acești cetățeni și am asigurat locuri de parcare speciale”, a spus primarul Costan Morar.

Sebastian Lazin și-a permis azi să fie mai libertin în exprimare, având în vedere că a fost ultima ședință la care a participat în calitate de consilier local, după ce și-a înaintat demisia, iar locul său a fost luat de Traian Mureșan.

CITIȚI ȘI: VIDEO – Telenovela ”Traian Mureșan vs. Consiliul Local Dej” s-a încheiat. Consilierul local a depus jurământul

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More