Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FC Unirea Dej se pregătește pentru retur cu jucători noi

0 325

După ce a bătut palma cu antrenorul Gheorghe Barbu pentru continuarea colaborării și în a doua parte a sezonului, conducerea echipei de fotbal Unirea Dej a adus și câțiva jucători noi în lot, în vederea pregătirii celei de-a doua jumătăți a campionatului.

Astfel, în această iarnă, FC Unirea Dej s-a despărțit prin rezilierea contractului de patru jucători. Este vorba despre Alexandru Bălțoi, Răzvan Munteanu, Austin Esiogo și Lorant Kis, care vor juca la alte echipe din primăvara acestui an.

În locul acestora, conducerea Unirii Dej a adus în lotul echipei de pe malul Someșului mai mulți jucători tineri, printre care se află și Cătălin Itu (17 ani), revenit la Unirea Dej de la Academia de Fotbal ”Gheorghe Hagi”. Alături de acesta, Gică Barbu se va putea baza pentru a doua parte a sezonului pe serviciile altor jucători de perspectivă, printre care se află Mihai Kereki (20 de ani), care a jucat la Unirea Jucu, și Emanuel Cociș (23 de ani), venit de la CFR Dej. Totodată, în lotul mare al Unirii vor fi promovați și jucători de la echipele de juniori ale clubului.

Tot la capitolul reveniri în lotul formației dejene se află și jucătorii cu experiență Adrian Nalați și Florin Alexandru, foști componenți ai lotului echipei FC Bistrița.

Campionatului Ligii a III-a se reia săptămâna viitoare, primele meciuri din etapa cu numărul 16 fiind programate în 3 martie, când Unirea Dej va sta. Pentru Unirea Dej, însă, campionatul va începe abia peste două săptămâni, primul meci al dejenilor din acest an fiind programat pe teren propriu, în etapa a 17-a din 11 martie, în compania celor de la Unirea Jucu.

 


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More