Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FC Zalău are bugetul drastic diminuat, dar triplu decât al Unirii Dej

1 257

Unirea Dej FC Zalau fotbal- (3)

În urma ședinței Consiliului Local Zalău, bugetul echipei FC Zalău a fost diminuat drastic față de anul 2013. Pentru acest an consilierii au alocat cu 200.000 de lei mai puțin, adică exact cât este întreg bugetul Unirii Dej.

Unele echipe din Liga a III-a se plâng că o duc rău în acest an din cauza dificultăților financiare. Un exemplu este FC Zalău, care în 2014 are un buget din partea Primăriei de 470.000 de lei, cu 200.000 de lei mai puțin decât anul trecut.

Diminuarea bugetului a venit ca urmare a faptului că echipa nu mai are grupele de juniori republicani și niciun obiectiv de promovare, după cum informează sportulsălăjean.ro.

Bugetul zălăuanilor nu rămâne însă doar cel oferit de acționarul majoritar (Primăria Zalău), pentru că din sponsorizări, donații și vânzări de bilete, la total se adună 673.500 de lei pentru anul 2014.

Tot în Liga a III-a vrea să facă față în acest an și Unirea Dej. Dacă cei de la FC Zalău se plâng că li s-a diminuat bugetul la peste 6,7 miliarde de lei vechi, ce să mai spunem de Unirea Dej, care a primit din partea Primăriei un buget de 2 miliarde de lei vechi pentru întreg anul 2014.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. catalin spune

    sincer la ce rezultate are Unirea in ultimii ani nici nu merita mai mult!!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More