Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Femei reținute. Au furat din mai multe magazine

0 355

Două femei în vârstă de 27, respectiv 49 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, sunt bănuite că, în perioada noiembrie 2020 – martie 2021, ar fi furat diverse bunuri din interiorul unor societăți situate într-un centru comercial. Au cauzat astfel un prejudiciu de aproximativ 5.000 de lei.

De asemenea, transmit cei de la IPJ Cluj, în cauză este cercetată și o femeie în vârstă de 43 de ani, din comuna Iara, tot pentru comiterea infracțiunii de furt calificat. Aceasta împreună cu celelalte două persoane, la data de 23 noiembrie 2020, ar fi furat un articol tot dintr-o societate comercială.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri de interes, prejudiciul fiind recuperat în proporție de circa 50 la sută. La data de 2 aprilie cele două femei de 27 și 49 de ani au fost reținute de polițiști pentru 24 de ore. Ulterior au fost prezentate instanței, față de acestea fiind dispusă măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More