Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Femeia, capul răutăților. O clujeancă a instigat doi bărbați să fure dintr-o casă din Florești

0 31

femeie arestata pusta vale salaj crima fetita

O femeie, de 31 de ani, a fost reţinută de poliţiştii clujeni pentru instigare la furt calificat. Aceasta este bănuită că a determinat doi bărbați să sustragă bunuri din imobile.

În urma cercetărilor efectuate într-o cauză penală, la data de 7 aprilie, poliţiştii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești au identificat şi reţinut, o femeie, de 31 de ani, din Cluj-Napoca, pentru instigare la furt calificat.

”Din cercetări a reieşit că persoana bănuită ar fi a indicat unor bărbaţi, de 48 şi 40 de ani, o locuinţă din Floreşti, în interiorul căreia avea informaţii că proprietarii ţin sume mari de bani şi bunuri de valoare. Totodată, le-ar fi precizat perioada în care imobilul era nelocuit, întrucât cei care îl deţineau erau plecaţi din ţară. Cunoscând aceste date, bărbatul de 48 de ani, a pătruns prin efracţie în locuinţa indicată, sustrăgând bunuri de aproximativ 200.000 de lei”, se precizează în comunicatul IPJ Cluj.

De asemenea, din investigaţii a reieşit că bărbatul de 48 de ani ar fi încercat să pătrundă într-un coafor din Cluj-Napoca, după ce ar fi fost instigat de femeia de 31 de ani, care i-a comunicat date despre sumele importante existente în sediu.

Poliţiştii clujeni au reţinut 24 de ore femeia de 31 de ani pentru instigare la furt calificat şi continuă cercetările în cauză faţă de cei doi bărbaţi, aflaţi în stare de arest din luna martie a acestui an.

Poliţia Clujeană vă recomandă:

Nu faceţi publică plecarea dumneavoastră de la domiciliu! Rugaţi vecinii de încredere să vă supravegheze locuinţa. Procedaţi la fel şi dumneavoastră când aceştia sunt plecaţi;

Nu ţineţi valori importante în locuinţă sau sume mari de bani fără să le asiguraţi corespunzător şi nu faceţi public acest lucru!

Fiţi vigilenţi şi protejaţi-vă bunurile!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More