Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Femeia cu cele mai multe piercing-uri din lume. Are peste 6.700 de bijuterii pe corp – VIDEO

0 1.230

Elaine Davidson

A intrat în Cartea Recordurilor încă din 2003. De atunci a mai adunat alte sute de piercing-uri, ajungând acum la peste 6.700.

Elaine Davidson este numele femeii cu cele mai multe body-piercing-uri din lume, conform faimoasei Guinness Book, în care este menționată din 16 mai 2003. Fostă asistentă medicală, brazilianca Elaine Davidson continuă să își prindă de piele noi și noi bijuterii.

Născută la 17 iulie 1978, Elaine a fost inițial examinată de un oficial al Guinness World Record în mai 2000, pe când avea ”doar” 462 piercing-uri, dintre care 192 pe față. Un an mai târziu, în luna august, ea se lăuda cu nu mai puțin de 720 de astfel de podoabe corporale.

Patru ani mai târziu, ajunsese la 3.950 de piercing-uri. În prezent, conform paginii sale de FaceBook, are pe corp 6.700 de bijuterii. În total, acestea cântăresc aproximativ 3 kilograme.

Este solicitată în cadrul unor emisiuni de televiziune, pozează pentru reviste destinate celor pasionați de tatuaje și piercing-uri, a avut chiar și anumite roluri în filme.

Elaine Davidson locuiește în Edinburgh, Scoția, și este pasionată de parașutism, cinematografie și călătorii.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More