Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Femeia de serviciu, absolventă de Conservator, vocea care a uluit toată țara la Românii au Talent

0 88

Paula Rad, în vârstă de 28 de ani din Zalău, este concurenta care a reuşit să impresioneze până la lacrimi publicul şi juriul de la Românii au talent. Deşi este absolventă de Conservator şi are 11 ani de canto ea nu a reuşit să profeseze în domeniu şi lucrează ca femeie de serviciu în Cluj-Napoca.

”Toți au spus că am voce frumoasă, dar că nu-i suficient”, a spus Paula Rad la PRO TV. „Pentru că încă nu mi-am găsit un loc de muncă în domeniul muzicii, deși încă mai sper, am sunat pentru acest job, femeie de serviciu”, a povestit Paula.

”În cazul tău mi se pare o nedreptate, pentru ca mi se pare că pedeapsa pe lumea asta e prea puțină. Să le fie rușine, dar mă îndoiesc că le va fi”, a spus Florin Călinescu.

”Sper să ți se schimbe viața, tu ești un om care merită respectat, indiferent cu ce se ocupă. Ești speranța tuturor celor care n-au reușit până acum”, a spus și Mihaela Rădulescu la rândul ei.

Paula Rad are o voce şi un talent rar întâlnite, iar Andra a fost atât de impresionată încât a apăsat butonul auriu care-i asigură un loc direct în semifinala Românii au talent.

”Am pielea de găină”, a declarat Andra cu lacrimi în ochi.

Paula Rad are 28 de ani şi este din Zalău. Paula i-a cucerit din primele secunde pe cei prezenţi în sală cu melodia „O mio babbino caro”.


Romanii au talent 2017: Paula Rad – Interpreteaza O mio babbino caro pe romaniiautalent.protv.ro

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More