Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Femeia dispărută în urmă cu o săptămână în Sălaj a fost găsită moartă

0 143

femeie disparuta Salaj

Descoperire șocantă într-un sat din județul Sălaj. Trupul neînsuflețit al unei femei a fost descoperit într-o fântână. Polițiștii au realizat că este vorba despre o femeie dispărută în urmă cu o săptămână.

L. Gretica Georgeta, în vârstă de 49 de ani, a fost declarată dispărută în 11 iulie de către soțul acesteia. Bărbatul a sesizat polițiștii din localitatea Sălățig că soția lui a plecat de acasă, în jurul orei 10.00, să culeagă ciuperci, în pădurea dintre localităţile Bulgari şi Şoimuş, şi nu s-a mai întors.

Bărbatul le-a spus poliţiştilor că soția sa a plecat în mod voluntar, cu intenția de a se întoarce într-un interval de 2-3 ore. După ora 13.00, soțul acesteia, împreună cu alți membri ai familiei au început căutarea în perimetrul de pădure unde se deplasa de obicei, dar nu au găsit-o, motiv pentru care a semnalat poliției circumstanțele dispariției acesteia.

La o săptămână distanță, cadavrul acesteia a fost găsit într-o fântână din satul Verveghiu. Garda de Intervenție Cehu Silvaniei a fost solicitată să intervină pentru a scoate trupul femeii din fântână.

Ajunși la fața locului și evacuând apa din fântână, pompierii au descoperit la o adâncime de aproximativ 3 metri corpul neînsuflețit al acesteia, care avea legat de trunchi un bolțar.

Urmează ca polițiștii sălăjeni să investigheze toate împrejurările care au dus la decesul femeii, nefiind exclusă posibilitatea ca aceasta să se fi sinucis, sau să fi fost înecată.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More