Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Femeia tâlhară. A folosit un spray paralizant pentru a fura un telefon mobil

0 97

spray paralizant

Poliţiştii clujeni cercetează o femeie care ar fi folosit violenţa şi un spray paralizant pentru a deposeda un bărbat de telefonul mobil. Un alt bărbat este cercetat în aceeaşi cauză pentru complicitate la săvârşirea faptei.

La data de 8 septembrie a.c., ora 20:54, un bărbat de 66 de ani, din judeţul Timiş, a sesizat Poliţia prin SNUAU 112 despre faptul că ar fi fost agresat de o femeie necunoscută pe strada Republicii din Cluj-Napoca.

Din declaraţiile bărbatului reiese faptul că în jurul orei 20:30, în timp ce se afla pe strada Republicii, a fost acostat de o femeie necunoscută care i-ar fi pulverizat spray paralizant în zona ochilor, l-ar fi lovit violent cu pumnul în faţă şi l-ar fi deposedat de telefonul mobil. Femeia era însoţită de un tânăr care a rămas la o distanţă considerabilă de locul incidentului.

La scurt timp după sesizarea faptei, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 1 Poliţie i-au depistat pe cei doi pe strada Avram Iancu.

În urma demersurile efectuate în vederea legitimării s-a stabilit identitatea femeii, însă nu deţinea documente asupra sa, urmând a i se stabili ulterior, cu exactitate, datele de stare civilă, prin coroborare cu alte probe. Asupra acesteia a fost găsit un spray paralizant.

Totodată s-a stabilit că tânărul prezent la faţa locului este un bărbat de 32 de ani, din Cluj-Napoca, care avea asupra telefonul mobil reclamat ca sustras de partea vătămată.

În cauză, se efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de „tâlhărie calificată” de către femeie, iar faţă de bărbat pentru complicitate la săvârşirea infracţiunii de „tâlhărie”, fapte prevăzute de Codul penal.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale ale celor doi, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More